Eksklusive villas, hus og boliger i Finestrat og Balcon de Finestrat nær Villajoyosa

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

Eksklusive villas, hus og boliger i Finestrat og Balcon de Finestrat nær Villajoyosa og Benidorm. Bo nær fjellene med fantastisk utsikt til Middelhavet og nær golfbane, Terra Mitica og andre spennende aktiviteter for barn og voksne.

Eksklusive hus og boliger i Finestrat og Balcon de Finestrat

Finestrat og Balcon de Finestrat er et fantastisk område hvor det har blitt bygget og stadig bygges nye fine og eksklusive hus og boliger. Området ligger 30-40 minutters bilkjøring fra Villajoyosa og Benidorm opp mot Costa Blanca fjellene. 

Kjører man AP-7 nordover fra Alicante vil man se disse flotte boligområdene på venstre side oppe i fjellsiden. Vi vil nok karakterisere området som et eksklusivt boligområde, selv om det ikke er helt like eksklusivt som Altea Hills. Men her finner man luksus villaer/hus, moderne store hus og fine rekkehus. Noen føler at man må bo nærmere havet når man er i Spania. Men hvis du tar deg en tur på til Finestrat, så kanskje du ombestemmer deg. Her finner du fantastisk fjellnatur, flere flotte boligområder, kort vei til attraksjonene Terra Mitica, Terra Natura, Mundomar. Ikke er det veldig langt til Benidorm og Aqualandia heller.  Svært nær boligområdene oppe i fjellsiden, så ligger den fantastiske golfbanen Puig Campana Golf med fantastisk utsikt ned til Middelhavet og de underliggende byene, som blant annet Benidorm og Villajoyosa. Det er også kort vei inn til de litt større tettstedene som idrettsbyen La Nucia og fjellbyen-Polop. Tettstedet Finestrat er et fantastisk koselig lite sted som ligger rett under et stort fjell med fantastisk natur og utsikt. Hvis du kan bo noen minutter fra sjøen så ville vi absolutt anbefale og ta en tur for å se på dette boligområdet, men ikke nødvendigvis bare for å kjøpe bolig. Dette er en finfin utflukt uansett.

Bildegalleri

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp