Kjøpe hus/villa eller leilighet i Alicante-provinsen

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

Kjøpe leilighet eller hus/villa i Alicante provinsen

Kjøpe hus/villa eller leilighet i Alicante-provinsen ?

Å kjøpe en eiendom i Alicante-provinsen kan være en god investering av flere grunner. Først og fremst er det et populært reisemål for både turister og fastboende, noe som betyr at det er alltid en etterspørsel etter boliger her. I tillegg er prisene på eiendommer fortsatt relativt rimelige sammenlignet med mange andre deler av Spania og Europa, noe som gir potensiale for økt verdi på lang sikt.

Alicante-provinsen ligger på sørøstkysten av Spania og strekker seg over et område på rundt 5.800 kvadratkilometer. Det er flere spennende byer i området, inkludert Alicante, Elche, Torrevieja, Santa Pola, Benidorm og Denia. Det finnes i tillegg mange spennende småbyer langs hele Costa Blanca kysten. Alicante-provinsen strekker seg fra Denia i nord til Murcia i sør. Costa Blanca kysten er 200 km lang, og her er noen av de populære strendene på Costa Blanca. Det er ofte klima, temperatur og antall soldager som trekker folk til Alicante-provinsen enten som turister eller som mer fastboende.

Alicante er hovedstaden i provinsen og en av de største byene i regionen Valencia. Den har en lang historie, og det er mange historiske bygninger og monumenter å utforske, inkludert Santa Bárbara-slottet og Basilica of Santa Maria. Alicante er også kjent for sin vakre havn og strender, og er et populært sted for yachting og seiling. Alicante er full av fantastiske restauranter. Vi har laget et innlegg som forteller om  10 av de bedre restaurantene i Alicante.

Elche er en annen stor by i Alicante-provinsen. Den er kjent for sin palmeplantasje, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Byen har også en imponerende katedral og en botanisk hage.

Torrevieja er en mindre kystby som har blitt populær blant både turister og fastboende. Den har vakre strender og et utvalg av restauranter og butikker. Benidorm er en annen populær kystby som er kjent for sitt livlige natteliv og høye skyskrapere.

Alicante-provinsen er også kjent for sin nærhet til strendene i Costa Blanca, som har over 200 kilometer med kystlinje. Dette gjør det til et populært reisemål for de som ønsker å sole seg, bade og nyte vannaktiviteter.

Alicante-provinsen er blant de mest solrike stedene i Europa, med over 300 solskinnsdager i året. Dette gjør det til et perfekt sted for de som ønsker å nyte varmen og solen året rundt, selv om januar og februar nok er mer ustabilt.

Matkulturen i Alicante-provinsen er mangfoldig og smakfull. Det er mange lokale spesialiteter å prøve, inkludert paella, fersk sjømat og lokale oster. Området er også kjent for sin produksjon av vin og olivenolje.

Det mange glemmer med Alicante-provinsen er at området også har et fantastisk turområder i Costa Blanca fjellene. Så turelskere har enorme muligheter til å utforske naturen i fjellene.

Det er absolutt mulig å få lån i spanske banker for å kjøpe eiendom i Alicante-provinsen. De fleste spanske banker vil kreve en egenkapital på 30-35% av kjøpesummen, avhengig av eiendommens verdi og din økonomiske situasjon. Er du norsk, men resident i Spania, så er det nok med 20% egenkapital. Det er viktig å undersøke forskjellige banker og lånevilkår før du tar en beslutning om å kjøpe en eiendom. Men bankene i Spania er vant til å låne ut penger til personer utenfor Spania til boliger og eiendommer. Alicante Property kan også hjelpe deg med finanisering. Du kan lese mer om finansiering og investering.


Se alle våre boliger i Alcante-provinsen her: https://alicante-property.no/

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp