Eiendomsmegler/Real Estate Agency for Alicante provinsen - Costa blanca
Alicante Property - Eiendomsmegler (eiendomsagent) i Alicante-provinsen Alicante Property - Eiendomsmegler (eiendomsagent) i Alicante-provinsen

Alicante Property

Alicante Property - Eiendomsmegler (eiendomsagent) i Alicante-provinsen

Hvem og hva er Alicante Property

Alicante Property er en norsk agent for over 30 utbyggere og eiendomsmeglere i Alicante-provinsen. Eiendommene finnes fra Murcia i sør til Denia i nord. Det er i dag nesten 5.000 nye og brukte hus/villaer og boliger i databasen (inkludert boliger og leiligheter som ligger i backend), og den vokser kontinuerlige med stadig nye spanske utbyggere og eiendomsmeglere som legger sine hus/villaer og boliger i denne databasen.

Dette er en av de største databasen på hus/villaer og boliger i Alicante-provinsen som på en norsk portal for. Her vil det ligge fra de mest eksklusive Villaene til de mindre brukt-boligene. Hvis du vurderer å kjøpe leilighet eller hus/villa i Alicante-provinsen, som strekker seg fra Valencia til Murcia, så bør du starte å lete her.

Vår jobb i Alicante Property er å koble deg som kjøper med den utbyggeren eller eiendomsmegleren i Alicante som har akkurat den eiendommen som du ønsker kjøpe eller vite mer om. Vi er altså ikke en eiendomsmegler, men agent (home seeker). Vi har som agent den oversikten som kobler deg til den riktige boligen og utbygger/eiendomsmegler. Du vil starte mye tid og kostnader ved å slippe å løpe rundt til forskjellige eiendomsmeglere. Dette gjør vi for deg uten at det koster deg noe.  Selve kjøpet og det juridiske vil skje mellom deg og utbygger/eiendomsmegler. Vi anbefaler alltid å bruke en egen advokat i forbindelse med et kjøp. Men starten på din boligdrøm i Spania starter her hos Alicante Property. Vi har kontorer i Lillestrøm (rett ved togstasjonen) og i Santa Pola/Gran Alacant, samt at vi kan ta møter på kontorfasilitetene til Regus Alicante, sentralt i Alicante by. Men når man kommer lengre i prosessen vil hovedsakelig dialogen være mellom deg og riktig utbygger/eiendomsmegler i Alicante. Alicante Property ligger innenfor Vesima as sine forretningsområder og du starter prosessen med en mail til daglig leder og agent Tom Martinsen - tom.martinsen@alicante-property.no, eller tlf +47 924 93 220.

Eiendomsmeglere

Vårt team

Gary Lewis
Gary Lewis
Eiendomsmegler, Engelsk men snakker også spansk.
WhatsApp