Villa,hus, leilighet, bungalow i Gran Alacant og Arenales del Sol

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

Carabassi Beach i Gran Alacant og Arenales del Sol Beach

Bolig-kjøp i Gran Alacant eller luksus-leilighet Arenales del Sol er en god investering

Gran Alacant og Arenales del Sol er nok ikke blant de største og mest kjente stedene i Alicante provinsen. Men de siste årene har området vokst mye. Veldig mange setter pris på den korte avstanden til flyplassen. Det har blitt bygget og bygges svært mange fine og praktiske hus/villaer, bungalows og luksus-leiligheter med kort vei til fine strender. De som har funnet dette området og har leiet her tidligere kommer gjerne tilbake når de skal kjøpe bolig selv.

Gran Alacant og Arenales del Sol er på mange måter en enhet selv om Gran Alacant ligger i Santa Pola, og Arenales del Sol faktisk ligger i Elche. Stranden på Gran Alacant heter Carabassi Beach og nedenfor Arenales heter den Arenales del Sol. Men du kan ikke se hvor den ene stranden starter og den andre begynner. Det er en sammenhengende lang sandstrand. Carabassi Beach og Arenales del Beach er en av hovedgrunnene til at Gran Alacant området har blitt et så populært sted å kjøpe hus og leiligheter/bugalows. I Arenales del Sol har det også kommet mange luksus-leiligheter rett ved sjøen. Stranda strekker seg helt inn til Alicante by i nord og videre mot Santa Pola i sør. Det er flere fine nedganger til stranden langs promenaden. Nedgangene er også tilpasset rullestoler. Det er flere strandbarer og restauranter.

Gran Alacant og Arenales har et stort internasjonalt fellesskap med en betydelig tilstedeværelse av nordmenn, svensker, briter og andre nasjonaliteter. Dette gir stedet et mangfoldig og kosmopolitisk preg. Gran Alacant og Arenales ligger bare noen få kilometer sør for Alicante by, som er en av de største byene på Costa Blanca. Dette gir beboerne enkel tilgang til byens fasiliteter, som inkluderer et bredt utvalg av shoppingmuligheter, restauranter, kulturelle attraksjoner og et pulserende natteliv. Samtidig gir det nærheten til Alicante beboerne muligheten til å nyte det rolige og avslappende livet i Gran Alacant. Samtidig er det bare 10 minutter til flyplassen i Alicante. Gran Alacant er omgitt av vakker natur og har fantastiske utsiktspunkter som gir panoramautsikt over Middelhavet og det omkringliggende landskapet. Området er preget av naturskjønne klipper, grønne åser og frodig vegetasjon. Dette gir beboerne en unik mulighet til å nyte naturen og utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og fugletitting. Selv om Gran Alacant og Arenales har et livlig sosialt og kulturelt liv, har det også en mer avslappet og rolig atmosfære sammenlignet med noen av de mer travle og turistfylte stedene på Costa Blanca. Dette gjør det til et ideelt sted for de som ønsker å nyte en mer fredelig og rolig livsstil.

Arenales del Sol er et vakkert lite sted som ligger på Costa Blanca-kysten i Alicante-provinsen. Det er kjent for sin fantastiske strand og sine naturskjønne omgivelser. Det har etterhvert kommet opp en rekke luksus-leiligheter rett ovenfor strandpromenaden. Her er noen av måtene som Arenales del Sol skiller seg ut fra andre småsteder på Costa Blanca. Boligutvikling i Arenales del Sol og Gran Alacant  har opplevd betydelig boligutvikling de siste årene, med mange nye boligkomplekser og ferieanlegg som har blitt bygget i området. Dette gir et bredt utvalg av moderne og velutstyrte eiendommer, inkludert leiligheter og villaer/hus og bungalows, som tiltrekker seg både lokale og internasjonale kjøpere. På grunn av sin vakre strand og naturlige omgivelser er Arenales del Sol et populært reisemål for feriegjester. Dette gir muligheter for investorer som ønsker å kjøpe eiendom for utleieformål, med potensial for god avkastning på investeringen. Gran Alacant er egentlig en del av byen Santa Pola, men ligger likevel litt utenfor Santa Pola. Det er en ”fjellknaus” som skiller de to bebyggelsene. Gran Alacant ligger 10 minutter fra Alicante/Elche flyplass. Det er 10 minutter til Santa Pola og ca. 20 minutter til Alicante by. 25/30 minutter til Torrevieja, 40 minutter til Benidorm og 1 time 45 til Valencia. Den korte veien fra flyplassen, Alicante by og fantastisk sandstrand har gjort Gran Alacant og Arenales del Sol til en svært populært sted å kjøpe bolig, om det er hus/villa, leilighet eller bungalow.

Søk etter boliger her: https://alicante-property.no/

Bildegalleri

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp