Finn bolig i Spania/Alicante. Bolig-portal og nettsted for Alicante-provinsen.

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

Finn bolig i Spania/Alicante. Bolig-portal og nettsted for Alicante-provinsen. Alicante Property har en enkel søkefunksjon for å finne de boligene, leiligheter, hus eller rekkehus, som passer akkurat for deg. Søk på prisnivå, områder,/byer nybygg eller br

Finn bolig i Spania/Alicante. Bolig-portal og nettsted for Alicante-provinsen.

Alicante Property har en svært enkel søkefunksjon for å finne de boligene, leiligheter, hus eller rekkehus, som passer akkurat for deg. Finn boligen ved å søke på hva slags type bolig, prisnivå, byer i Alicante-provinsen, nybygg eller brukt bolig, eventuelt antall soverom. Du kan selvfølgelig kombinere disse valgene når du søker. Hver bolig har sitt unike referansenummer.

Alicante Property er en norsk agent for over 30 utbyggere og eiendomsmeglere/Real Estate Agencies i Alicante-provinsen. Hvis du vurderer om Alicante-provinsen er riktig område for deg i Spania så sjekk ut soldager, temperatur og klima i provinsen. Eiendommene/properties finnes fra Denia i nord til Murcia i sør. Finn de aller fleste boliger her. Det er i dag nesten 5.000 nye og brukte hus, villaer, leiligheter, rekkehus og bungalows i databasen (inkludert boliger og leiligheter som ligger i backend), og den vokser kontinuerlige med stadig nye spanske utbyggere og eiendomsmeglere/Real Estate Agencies, som legger sine boliger inn i denne databasen. De boligene som er solgt blir selvfølgelig fjernet. Dette er et av de aller største nettstedene og portalene på hus, villaer og boliger i Alicante-provinsen for det norske markedet. Søker du på Google på “portal for boliger i Alicante” vil du finne oss svært høyt opp, om ikke øverst. Her vil det ligge fra de mest eksklusive nye villaene til de mindre brukt-boligene. Hvis du vurderer å kjøpe leilighet eller hus/villa i Alicante-provinsen, så bør du starte å lete her. I motsetning til feks, finn.no, som er en reklamefinanisert portal for alt mulig, så er ikke Alicante Property en reklame-drevet portal og nettsted. Dette er en portal og nettsted hvor utbyggere og eiendomsmeglere, spesialisert for Alicante-provinsen, kan legge ut sine boliger gratis, og vi i Alicante Property hjelper kundene med den første utfordrende behovsanalysen og kontakt med riktig utbygger/eiendomsmegler.

Vår jobb i Alicante Property er å koble deg som kjøper med den utbyggeren eller eiendomsmegleren/Real Estate Agency i Alicante som har akkurat den eiendommen/property som du ønsker kjøpe eller vite mer om. Vi er altså ikke en eiendomsmegler/Real Estate Agency, men en agent (home seeker). Selve kjøpet og det juridiske vil skje mellom deg og utbygger/eiendomsmegler. Vi anbefaler alltid å bruke en egen advokat i forbindelse med et kjøp (dette kan vi også hjelpe å finne). 

Alicante Property har også laget et konsept for dem som ønsker å kjøpe bolig sammen med familie eller nære venner. Noen ganger kan investeringen bli litt stor for en familie eller at boligen kan bli litt for lite brukt for et hushold, da kan det være smart å dele på både investering og bruken. Vi kan koble deg sammen med advokat som kan sette opp de juridiske papirene slik at dette blir gjort riktig, man trenger å tenke på både norsk og spansk lov. Selv om mye av papirarbeidet går mellom deg og eiendomsmegler/utbygger så er vi med deg i prosessen, og vi passer på at du ikke blir “lurt” i løpet av denne prosessen. Siden vi ikke har en bolig som vi MÅ selge så kan vi være mye mer objektive når vi gir råd. For oss spiller det ikke noen rolle hvem du egentlig kjøper av, men at du får den boligen som passer akkurat for deg/dere. Vi er din person, mens en utbygger/eiendomsmegler mest passer på seg selv. Det kan også være nødvendig å ha tenkt igjennom belåning før du begynner prosessen. Skal du låne penger i Norge eller Spania? Spanske banker forlanger rundt 30% til 35% egenkapital. Kanskje det er en idé å låne litt på boligen i Norge og resten i spansk bank, hvis man ikke har kapitalen på hånden? Boligene nord i Alicante provinsen er gjerne litt dyrere enn sør i provinsen, så du er klar over dette. Men investeringen kan kanskje være bedre likevel. Her kan du lese litt om finansiering og investering 

https://alicante-property.no/n...

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp