Cabo Roig, et litt eksklusivt boligområde for villaer/hus og bungalows/rekkehus.

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

Cabo Roig stranden, et eksklusivt  boligområde for villaer/hus og bungalows/rekkehus.

Cabo Roig, et litt eksklusivt boligområde for villaer/hus og bungalows/rekkehus.

Boligområdet Cabo Roig er et rolig og attraktivt område for både større villaer/hus og fine rekkehus, bungalows og leiligheter. Man vil nok definere Cabo Roig som et litt eksklusivt boligområde

Cabo Roig er en vakker kystby som ligger i regionen Orihuela Costa, sør på Costa Blanca i Spania. Cabo Roig er kjent for sitt attraktive boligmarked, spesielt blant internasjonale kjøpere som søker en feriebolig eller et sted å bo permanent. Man kan kanskje si at området tilhører blant de bedre og finere boligområdene sør på Costa Blanca. Området tilbyr et bredt utvalg av eiendommer, inkludert leiligheter, rekkehus/bungalows og luksuriøse villaer/hus. Mange eiendommer har fantastisk havutsikt og nærhet til strendene. Det er faktisk en del velstående personer som har bestemt seg for å slå seg ned i Cabo Roig. Dette skyldes nok at det finnes et godt utvalg av store fine villaer og et rolig og pent nabolag.

Cabo Roig har flere flotte strender med gylden sand og krystallklart vann. Den mest populære stranden er Cabo Roig-stranden, som er kjent for sitt rolige vann og familievennlige atmosfære. Andre nærliggende strender inkluderer La Zenia-stranden og Campoamor-stranden, som også er verdt et besøk. Selvfølgelig finnes det flere gode og fine restauranter i forbindelse med strendene. Mange av restaurantene har spesialisert seg på fersk sjømat og paella, samt tapas og grillretter. Det finnes et stort utvalg av forskjellige restauranter i Cabo Roig og den vakre kystpromonaden.

Selv om Cabo Roig kanskje ikke har et omfattende kulturliv som større byer, tilbyr det likevel en rekke aktiviteter og arrangementer for besøkende og lokale innbyggere. Det er ofte musikk- og danseforestillinger, håndverksmarkeder og festivaler som feires i løpet av året. Men Cabo Roig ligger jo ikke langt fra Torrevieja og Pilar de La Horadada, som har et rikt sports- og kuturliv Området er også et utgangspunkt for å utforske den rike kulturelle arven i regionen, inkludert historiske byer som Murcia og Cartagena som heller ikke ligger langt unnna. I tillegg til strandlivet, tilbyr Cabo Roig en rekke fritidsaktiviteter for besøkende. Dette inkluderer golf på nærliggende golfbaner som Villamartin Golf Club og Campoamor Golf Club, vannsport som dykking og seiling, og muligheten til å utforske det vakre landskapet til fots eller på sykkel.

Cabo Roig tiltrekker seg både turister og fastboende med sin vakre beliggenhet ved Middelhavet, avslappede atmosfære og gode tilbud av boliger, restauranter og fritidsaktiviteter. Det er et ideelt reisemål for de som ønsker å nyte solen og det gode livet ved kysten.

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp