La Marina en kystperle for boligkjøpere, villaer/hus, leiligheter, bungalows, townhou

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

La Marina er en liten skjult perle av en kystby sør i Alicante-provinsen. Her ligger svært mange av husene/villaene, bungalowene og leilighetene nær de fine strendene i La Marina. Byen har til og med eget badeland og Resort,

La Marina en kystperle for boligkjøpere sør i Alicante-provinsen

La Marina er en liten skjult perle av en kystby sør i Alicante-provinsen. Her ligger svært mange av husene/villaene, bungalowene og leilighetene nær de fine strendene i La Marina. Byen har til og med eget badeland og Resort, for mange aktiviteter for barn og voksne.

Den lille byen eller tettstedet La Marina ligger i nærheten av Santa Pola og Guardamar del Segura, sør i Alicante-provinsen. Dette er en liten kystby som vel egentlig er gjemt bort for mange. Man kjører gjerne forbi på vei til Torrevieja eller Alicante uten å kjenne til tettstedet.  La Marina har flere flotte strender med gylden sand og krystallklart vann. Den nærliggende Playa La Marina er en populær strand som tiltrekker seg både lokalbefolkningen og turister. Andre nærliggende strender er Playa de El Pinet og Playa del Rebollo. Som mange andre kystbyer i regionen, har La Marina et attraktivt boligmarked for internasjonale kjøpere som søker en feriebolig eller fast bosted. Det er vanligvis litt færre eiendommer tilgjengelig siden det en mindre by, men man finner både leiligheter, rekkehus og villaer/hus, og mange av disse har kort vei til strendene, og noen med fantastisk utsikt over Middelhavet. La Marina har til og med leiligheter som ligger på selve stranden med “hager” bare 5 meter fra vannet. Generelt kan man si at boligprisene ligger litt under det man kan oppleve andre steder langs Costa Blanca. Selv om byen La Marina er et lite sted så har stedet et godt utvalg av restauranter og barer som tilbyr alt fra tradisjonelle spanske retter til internasjonale favoritter. Mange restauranter spesialiserer seg på fersk sjømat og paella, samt tapas og grillretter. Det er også flere hyggelige barer hvor du kan nyte en drink mens du ser solnedgangen over Middelhavet. I tillegg til strandlivet, tilbyr La Marina en rekke fritidsaktiviteter for besøkende. Dette inkluderer golf på nærliggende golfbaner som La Marquesa Golf Club, vannsport som dykking og seiling, og muligheten til å utforske det vakre landskapet til fots eller på sykkel.

La Marina camping & Resort

La Marina Camping & Resort er et stort ferieanlegg og badeland som ligger i byen. La Marina Camping & Resort tilbyr et bredt utvalg av campingmuligheter, inkludert plasser for telt, campingvogner og bobiler. Det er også muligheter for å leie hytter eller bungalower for de som foretrekker mer komfortabel innkvartering. Resorten har omfattende fasiliteter for gjestenes bekvemmelighet og underholdning. Dette inkluderer svømmebassenger og sklier for voksne og barn, lekeplasser, sportsbaner, treningsstudio, supermarked, vaskeri, restauranter og barer. La Marina Camping & Resort tilbyr et variert underholdningsprogram for både voksne og barn. Dette kan inkludere live musikk, danseforestillinger, temakvelder, sportsarrangementer og aktiviteter ledet av et animasjonsteam. En av hovedattraksjonene på La Marina Camping & Resort er det store badelandet. Dette badelandet har en rekke vannsklier, bølgebasseng, barnebasseng og vannattraksjoner som passer for alle aldre. Det er et flott sted for familier å ha det gøy og kjøle seg ned på varme dager. Resorten ligger i nærheten av flere flotte strender langs Costa Blanca-kysten, inkludert La Marina-stranden og El Pinet-stranden. Dette gir gjestene enkel tilgang til sol, sand og hav. Stedet er en fantastisk mulighet å bruke for de som har bolig i La Marina. Stedet er alle barns drøm, men man kan ha mye moro som voksen også. For de som ønsker besøk til sin lille spanske by, så er dette et perfekt sted å innkvartere sine besøkende. Vi vil legge til at byen pr. 2024 også har et populært lite badeland for hunder også. 

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp