La Zenia og La Zenia Boulevard- leiligheter og boliger nær shoppingsenter/kjøpesenter

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

La Zenia og La Zenia Boulevard - leiligheter og boliger nær shoppingsenter/kjøpesenter

La Zenia - leiligheter og boliger nær shoppingsenter/kjøpesenter

Området La Zenia inneholder La Zenia Boulevard, Alicante-provinsen største shoppingsenter/kjøpesenter. Det finnes mange leiligheter og andre type boliger nær dette fantastiske utesenteret. 

Noe mange ser etter når man skal kjøpe leilighet eller annen type bolig i Spania er nærhet til infrastruktur som shopping, restauranter, barer, apotek, lege/tannlege i tillegg til strand og andre aktiviteter som badeland og annet. Alt dette finner du i eller i nærheten av La Zenia. Shoppingsenteret La Zenia Boulevard er i en egen klasse i Alicante-provinsen. Og det finnes ikke mange slike shoppingsenter i hele Europa. På kjøpesenteret finner du alt av merkebutikker. Og selv for menn som hater butikker finnes det mange restauranter og barer hvor mannen kan kose seg mens kona shopper. Og det er svært enkel gratis parkering under senteret. La Zenia ligger litt sør for Torrevieja. 

Boligprisene i Orihuela Costa som La Zenia er noe lavere enn andre steder langs Alicante-kysten. Og det finnes som regel et meget stort utbud av alternativer. Det tar ca. 45 minutter fra Alicante flyplass til La Zenia langs den store hovedveien AP-7. Det tar også bare noen få minutter til vakre stranda Playa La Zenia eller Playa Flamenca fra de fleste steder på La Zenia.

Hvis man har et noe begrenset budsjett til å kjøpe leilighet eller bolig i nærheten av sjøen så er La Zenia absolutt et av de stedene man burde begynne å lete. Men du finner selvfølgelig hus og boliger i en høyere prisklasse også.

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp