Alcoy - hvis du ønsker bolig (fincas, hus og leiligheter) i innlandet og mellom fjell

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

Boliger i Alicante-innlandet er vesentlig rimeligere enn langs kysten. Det er selvfølgelig en meget god grunn til å kjøpe bolig (fincas, hus og leiligheter) ved innlandsbyer som Alcoy. En annen grunn er å komme seg bort fra de største turiststedene. Det e

Alcoy - hvis du ønsker bolig i innlandet og mellom fjellene.

Boliger i Alicante-innlandet er vesentlig rimeligere enn langs kysten. Det er selvfølgelig en meget god grunn til å kjøpe ved innlandsbyer som Alcoy. En annen grunn er å komme seg bort fra de største turiststedene. Det er mange som oppsøker en mer spansk livsstil istedenfor et internasjonalt boligområde. 

Alicante er ikke bare en kystprovins. Det finnes også byer og steder godt inne i landet. Alcoy eller Alcoi er den 6 største byen i Alicante-provinsen på over 60.000 beboere, ca. en time fra kysten. Kjører du A7 fra Alicante til Valencia mellom Costa Blanca-fjellene vil du passere denne gamle byen. Alcoy er en industri- og studentby, og her er turismen mye mindre enn langs Costa Blanca kysten.

Det er ikke alle som ønsker bolig langs kysten, og kanskje heller vil litt bort fra de store turiststedene i Alicante-provinsen. Det er flere som foretrekker innlandet og fjellene. Det er jo heller ikke så langt til forskjellige strender langs hele Alicante-kysten de gangene man ønsker det. Det finnes store hovedveier til både Alicante og Benidorm. Hvis man ikke kjøper så langt fra byen Alcoy så er det kort vei til alle service-bekvemmeligheter man trenger. Og svært ofte er også prisnivået på dette også lavere enn ved kysten. Siden Alcoy ligger mellom storbyene Valencia og Alicante så bruker man heller ikke lang tid til å ta en storbytur. Alcoy er absolutt et sted å vurdere om man vil ha mer ut av bolig-budsjettet sitt.

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp