Club Arena Alicante - San Juan og Alicantes store sportssenter/treningssenter

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

Club Deportiva Arena Alicante ligger i byen San Juan nær Alicante. Dette er langt mer enn et klassisk trenings- og sportssenter. Det er et stort utbygd geografisk område for en rekke sportsaktiviteter.

Arena Alicante - San Juan og Alicantes store sportssenter/treningssenter

Club Deportiva Arena Alicante ligger i byen San Juan nær Alicante. Dette er langt mer enn et klassisk trenings- og sportssenter. Det er et stort utbygd geografisk område for en rekke sportsaktiviteter.

Inne finner man et gigantisk gym med haugevis av apparater. Det er nesten 10 forskjellige store saler og treningsrom for spinning, pilates, yoga og alle former for gruppetrening. 2 svømmebasseng og et eget spa. Ute har man en rekke tennisbaner, padlebaner, fotballbaner mm.. I tillegg til selve sportsaktiviteter så finner man legekontor, fysioterapeut og annen medisinsk hjelp for sykdom og idrettsskader. Stedet har egne butikker for sportsutstyr og klær, og selvfølgelig har stedet en kafe og bar. Det som er spesielt hyggelig å se er at her samles eldre ganske utrente med mer profesjonelle utøvere. Dette er et samlingssted for alle som ønsker å holde seg i form eller være aktive idrettsutøvere på forskjellige nivåer og innen forskjellige idretter. Treningssenteret/gymet i fargerike Club Deportivo Arena Alicante er så stort, og har så mange apparater til forskjellige nivåer, at det dekker behovet for alt man ønsker uten å måtte stå i kø. Musikk fra høyttalerne er nok også tenkt igjennom for å dekke musikksmak for alle aldre. Her skal ingen føle seg bortkommen. Sportsområdet har en egen underjordisk parkeringsplass, noe som passer godt for de som ønsker å tilbringe lange dager på sportsaktiviteter. Det er også små tribuner når det skal spilles viktige kamper og turneringer i forskjellige idretter. Bare ca. 200 meter unna ligger inngangen til Alicante Golf. En veldig sentral og spennende 18-hulls golfbane hvor man ofte har hull liggende nær boliger. Alt dette finner man i San Juan, som er en slags forstad nord for Alicante by. Det er ikke alltid lett å vite når man er i San Juan og når man er i Alicante by for de som ikke bor her store deler av året.

Vi vil absolutt foreslå og ta en tur til dette sportssenteret for å se om det er noe som passer for deg. 

Bildegalleri

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp