San Juan de Alicante - en forstad til Alicante by med provinsen lengste by-strand

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

San Juan de Alicante er kjent for den lange by-stranda som er utrolig fin. Byen har et utrolig utvalg av restauranter/barer, uteliv, golfbane i byen, et aktivt idrettsmiljø samt god kommunikasjon til Alicante by.

San Juan - en forstad til Alicante by med provinsen lengste by-strand

San Juan de Alicante er en forstad til Alicante by med ca. 25.000 mennesker. Byen er mest kjent for den lange by-stranda som er utrolig fin. Men byen har et utrolig utvalg av restauranter/barer, uteliv, golfbane i byen,et aktivt idrettsmiljø og et kulturmiljø samt god kommunikasjon til Alicante by og nordover. 

I tillegg til lengden på sandstranden så er stranden svært bred med en fin promenade med mange fine restauranter og barer med gode toalettmuligheter. Trikken/Tram har stoppested nesten rett på stranda, så man man kommer seg lett til San Juan-stranden fra andre byer nord i provinsen. Den gode kommunikasjonen til både Alicante by og til andre byer i provinsen gjør at det å bo i San Juan både gir storbyfølelsen og lett tilgang til andre mindre byer. Dette er nok ikke det billigste stedet å kjøpe bolig, og det er ikke så mange nybygde boliger å finne lenger. Men det finnes mange leiligheter som ligger tett på stranden for alle som ikke behøver å kjøpe nytt. Beliggenheten til San Juan gjør dette til et veldig attraktivt sted å kjøpe og ha leiligheter eller hus.

Aktiviteter i San Juan de Alicante

Det kan faktisk være litt vanskelig å finne ut hvor grensen går mellom San Juan og Alicante by, så man får derfor lett en storbyfølelsen selv om det er en mindre by. Siden stranden er både svært lang og bred så finner man mange sandvolleyball-baner hvor det spilles kamper og turneringer. Til og med sandfotballbaner finner man her, så det er en svært aktiv strand. Inne i byen finner man et aktivt uteliv og restaurantmiljø med både Michelen restauranter og andre forskjellige internasjonale restauranter og cluber med høy standard. Midt i byen, men i gangavstand fra stranden, ligger også en veldig spennende golfbane - Alicante Golf. Dette er en 18-hulls golfbane hvor mange hull ligger tett på boliger. Ved enkelte hull føles det som å spille i et borettslag. Alicante Golf har også et eget hotell. Bare 200 meter fra inngangen til golfbanen ligger sportssenteret Club Deportivo Arena Alicante. Dette er et gigantisk sports- og treningssenter, med stort gym, svømmehall, tennisbaner, padlebaner, fotballbaner og medisinsk hjelp for sykdom og skader med mer. Som man skjønner så er dette en svært aktiv by i tillegg til den fantastiske stranden. Ved å kjøpe bolig I San Juan så får man dekket absolutt alle behov og man er svært nær Alicante by.

Bildegalleri

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp