Altea er det mest eksklusive og romantiske boligområdet i Alicante-provinsen - leilig

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

Altea er det mest eksklusive og romantiske boligområdet i Alicante-provinsen - leilighet. rekkehus, hus. Altea er mest kjent for den romantiske sjarmerende gamlebyen, og kalles ofte den hvite byen

Altea er det mest eksklusive og romantiske boligområdet i Alicante-provinsen.

Altea er mest kjent for den romantiske sjarmerende gamlebyen, og kalles ofte den hvite byen, samt for det svært eksklusive boligområdet Altea Hills, som ligger opp mot fjellene over selve byen Altea.

Gamlebyen i Altea er virkelig romantisk og sjarmerende. Den gamle bydelen er kjent for sine brosteinsgater, hvitkalkede hus og fantastisk utsikt over Middelhavet. Det finnes et vel av gode restauranter, barer, koselige kafeer, kunstgallerier og butikker som selger lokale håndverk. Når man går rundt her, føler man virkelig en spesiell atmosfære som om man er en del av gammel spansk historie.  Nesten midt i gamlebyen ligger den fantastiske kirken Nuestra Senora del Consuela. Den ble bygget på 1800-tallet og har en karakteristisk blå og hvit kuppel som er godet kjennetegn for Altea. Kirken ligger med en fantastisk utsikt over Middelhavet. Du finner selvfølgelig mange koselige utmerkede restauranter med flott utsikt i gamlebyen. 

Ikke langt fra gamlebyen ligger stranden hvor man har tilgang til alle former for aktiviteter som bading, dykking, seiling, fisking med mer. Her finner man også flere fine restauranter og barer. Som man skjønner så kan man velge å bo sentralt i Altea by mellom leiligheter tett på den romantiske og sjarmerende gamlebyen eller man kan velge eksklusive hus, rekkehus og eksklusive Iavblokker litt utenfor gamlebyen eller nær Middelhavet. Altea ligger ikke langt fra nabobyen Albir med en fantastisk fin strandpromenade. Og noen minutter til, så er du i Benidorm.

Altea Hills

Altea Hills ligger opp mot fjellet Sierra de Bernia. Det finnes flere fantastiske utsiktspunkter på vei opp til toppen. Helt på toppen ser man også til andre siden, til byer som Calpe og fjellbyen Callosa de ´En Sarriá, hvor man finner Fonts de L'Algar. Altea Hills er kanskje den mest prestisjefylte urbanisasjonen i hele Alicante-provinsen. Altea Hills ligger på andre siden av AP7 for Altea by.  Her får man en utsikt over Middelhavet, Altea, Albir, Benidorm og andre byer som er helt fantastisk. Det er mange som ønsker å betale ekstra for denne utsikten og for å være en del av denne eksklusive urbanisasjonen. Det er heller ikke bare utsikten og tilhørigheten til et eksklusivt område som tiltrekker. Mange setter pris på den ekstra sikkerheten og det private livet man har her. Inngangen til alle boligområdene er lukket med permanent sikkerhetsvakter og overvåkning. For noen av husene er ikke eksklusivt dekkende nok, luksus er nok riktigere å si. Selv om man ikke har tenkt å bruke så mye penger på bolig så er Altea definitivt verdt et besøk. Selv om veien opp til Altea Hills har noen sikkerhets-stopper så kan du som regel bare si at du bare ønsker å kikke i tilfelle området kan være noe for deg å kjøpe i. Du får et par enkle spørsmål om hvor du kommer fra, etc. før de slipper deg forbi.

Bildegalleri

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp