Altea Hills - luksusvillaer og eksklusive hus og leiligheter med enorm utsikt.

Alicante Property

Alicante-nyheter om boliger, byer og opplevelser i Alicante-provinsen, Alicante nord og sør.

I Altea Hills ligger eksklusive boliger, leiligheter og luksus-villaer ligger i fjellskråningen med en enorm utsikt over Middelhavet og byene nedenfor.

Altea Hills - luksusvillaer og eksklusive hus og leiligheter med enorm utsikt.

De fleste som har vært i Alicante-provinsen en stund har vel hørt om Altea Hills, eller kikket opp fjellsiden hvis man kjører til Altea, Benidorm eller Calpe. I Altea Hills ligger eksklusive boliger, leiligheter og luksus-villaer ligger i fjellskråningen med en enorm utsikt over Middelhavet og byene nedenfor.

Altea Hills ligger opp mot fjellet Sierra de Bernia. Det finnes flere fantastiske utsiktspunkter på vei opp til toppen. Helt på toppen ser man også til andre siden, til byer som Calpe og fjellbyen Callosa de ´En Sarriá, hvor man finner Fonts de L'Algar. Altea Hills er kanskje den mest prestisjefylte urbanisasjonen i hele Alicante-provinsen. Altea Hills ligger på andre siden av AP7 for Altea by.  Her får man en utsikt over Middelhavet, Altea, Albir, Benidorm og andre byer som er helt fantastisk. Det er mange som ønsker å betale ekstra for denne utsikten, og for å være en del av denne eksklusive urbanisasjonen. Det er heller ikke bare utsikten og tilhørigheten til et eksklusivt område som tiltrekker. Mange setter pris på den ekstra sikkerheten og det private livet man har her. Inngangen til alle boligområdene er lukket med permanent sikkerhetsvakter og kameraovervåkning. For noen av husene er ikke ordet eksklusivt dekkende nok, luksus er nok riktigere å si. Nesten alle boliger eller leiligheter har privat basseng eller et felles kommunalt basseng. Det som nesten er standard på alle leilighetene er store terrasser hvor man har en fantastisk utsikt over Middelhavet. Selv om man ikke har tenkt å bruke så mye penger på bolig så er Altea definitivt verdt et besøk uansett.  Selv om veien opp til Altea Hills har noen sikkerhets-stopper så kan du som regel bare si at du bare ønsker å kikke i tilfelle området kan være noe for deg å kjøpe i. Du får et par enkle spørsmål om hvor du kommer fra, etc. før de slipper deg forbi.

Urbanisasjonen er totalt privat, og vedlikehold av gater og gatelys er det urbanisasjonen selv som håndterer og ikke Altea kommune. I dette attraktive boligområdet er det pene felles hager, fine veier, og på nesten alle områder en fantastisk utsikt over Altea-bukta og/eller Middelhavet. Alle boligeiere betaler sin del i forhold til størrelsen på eiendommen/boligen. Dette dekker også de kommunale kostnadene. Siden det er mange boligeiere i dette store fellesskapet så er kostnaden pr. boligeiere faktisk ganske lav, spesielt hvis man tar i betraktning alle fasiliteter og installasjoner. 

Bildegalleri

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp