Properties i Alicante - Alicante Propery - Real Estate Agency - Agent/Home sekers - A

Alicante Property

News

Alicante Property - Properties i Alicante-provinsen

Alicante Property - Properties i Alicante-provinsen

Alicante Property er en norsk agent for over 30 utbyggere og eiendomsmeglere/Real Estate Agencies i Alicante-provinsen. Eiendommene/properties finnes fra Murcia i sør til Denia i nord. Det er i dag nesten 5.000 nye og brukte hus, villaer, leiligheter, rekkehus og bungalows i databasen (inkludert boliger og leiligheter som ligger i backend), og den vokser kontinuerlige med stadig nye spanske utbyggere og eiendomsmeglere/Real Estate Agencies som legger sine boliger inn i denne databasen. Dette er et av de største nettstedene og portalene på hus, villaer og boliger i Alicante-provinsen for det norske markedet. Her vil det ligge fra de mest eksklusive nye villaene til de mindre brukt-boligene. Hvis du vurderer å kjøpe leilighet eller hus/villa i Alicante-provinsen, som strekker seg fra Denia til Murcia, så bør du starte å lete her.

Vår jobb i Alicante Property er å koble deg som kjøper med den utbyggeren eller eiendomsmegleren/Real Estate Agency i Alicante som har akkurat den eiendommen/property som du ønsker kjøpe eller vite mer om. Vi er altså ikke en eiendomsmegler/Real Estate Agency, men agent (home seeker). Vi har som agent den oversikten som kobler deg til den riktige boligen og utbygger/eiendomsmegler. Selve kjøpet og det juridiske vil skje mellom deg og utbygger/eiendomsmegler. Vi anbefaler alltid å bruke en egen advokat i forbindelse med et kjøp. Alicante Property har også laget et konsept for dem som ønsker å kjøpe bolig sammen med familie eller nære venner. Noen ganger kan investeringen bli litt stor for en familie eller at boligen kan bli litt for lite brukt for et hushold, da kan det være smart å dele på både investering og bruken. Vi kan koble deg sammen med advokat som kan sette opp de juridiske papirene slik at dette blir gjort riktig, man trenger å tenke på både norsk og spansk lov. Selv om mye av papirarbeidet går mellom deg og eiendomsmegler/utbygger så er vi med deg i prosessen, og vi passer på at du ikke blir “lurt” i løpet av denne prosessen. Siden vi ikke har en bolig som vi MÅ selge så kan vi være mye mer objektive når vi gir råd. For oss spiller det ikke noen rolle hvem du egentlig kjøper av, men at du får den boligen som passer akkurat for deg/dere. Vi er din person, mens en utbygger/eiendomsmegler mest passer på seg selv. Det kan også være nødvendig å ha tenkt igjennom belåning før du begynner prosessen. Skal du låne penger i Norge eller Spania? Spanske banker forlanger rundt 30% til 35% egenkapital. Kanskje det er en idé å låne litt på boligen i Norge og resten i spansk bank, hvis man ikke har kapitalen på hånden? Boligene nord i Alicante provinsen er gjerne litt dyrere enn sør i provinsen, så du er klar over dette. Men investeringen kan kanskje være bedre likevel. Her kan du lese litt om finansiering og investering https://alicante-property.no/n...

Starten på din boligdrøm i Spania starter her hos Alicante Property. Vi har kontorer i Lillestrøm (rett ved togstasjonen) og i Santa Pola/Gran Alacant, samt at vi kan ta møter på kontorfasilitetene til Regus Alicante, sentralt i Alicante by. Men når man kommer lengre i prosessen vil hovedsakelig dialogen være mellom deg og riktig utbygger/eiendomsmegler i Alicante. 

Hos Alicante Property finner du som sagt alle typer hus, villa, leiligheter, rekkehus og bungalows. Vi har tilgang på en database på rundt 5000 boliger i Alicante provinsen fra Denia til Murcia. Alle boligene ligger ikke åpent, så selv om du ikke finner noe blant søkene dine så send oss likevel en mail angående dine ønsker. Vi har samlet boliger og properties fra over 30 forskjellige utbyggere og eiendomsmeglere/Real Estate Agencies. Husk at priser på boliger i Alicante er billigere enn f.eks priser i Magaluf-området. Og sammenlignet med hus, leiligheter og hytter i Norge er prisene mye lavere. Og levekostnadene i Alicante er selvfølgelig mye lavere enn i Norge. Her kan man leve godt med pensjon fra Norge. Alicante provinsen har blant de fleste soldager og beste klima i Europa. Kommunikasjonen fra Alicante til Norge og resten av Spania er glimrende. En veldig sentral og god flyplass, godt veinett og tog som tar 2 timer til Madrid og 1,5 time Valencia. Fantastiske strender, restauranter og spennende naturopplevelser. Mye lavere kostnader til mat og drikke, strøm, transport og tannlege/lege osv gjør også at man også kan ha et svært godt økonomisk liv i Alicante-provinsen.

Søk etter boliger her: https://alicante-property.no/

Share

Tilsvarende boliger

WhatsApp